Στο παρόν παραδοτέο περιγράφεται η μέθοδος ποιοτικού και ποσοτικού προσδιορισμoύ των φυσικών αντιοξειδωτικών Εσπεριδίνης, Εσπερετίνης, Ναρινγίνης και Ναρινγενίνης στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας με τη χρήση υγρής χρωματογραφίας υπερυψηλής απόδοσης συζευγμένης με υβριδικό φασματόμετρο μάζας υψηλής διακριτικής ικανότητας, συνδυασμού γραμμικής και τροχιακής παγίδας (LTQ-Orbitrap Discovery- Thermo Finnigan) εφοδιασμένο με πηγή ιονισμού ESI, σε αρνητικό ιονισμό.
Πράξη: ΘΑΛΗΣ – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-«αξιοποίηση φυσικών αντιοξειδωτικών στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας» Υποέργο: Αξιοποίηση φυσικών αντιοξειδωτικών στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας Δράση 3η: Ποιότητα σφαγίου και κρέατος ορνίθων