Ανάπτυξη και εφαρμογή μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση ειδών κρέατος στην αλυσίδα εμπορίας τους
Please use any of these identifiers to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10795/2416 http://repository.edulll.gr/2416
Licencee
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Contractor
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Contractor
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Το πρόγραμμα συνδιοργανώθηκε από τα Τμήματα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Παν. Θεσσαλίας, Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής Χαροκόπειου Παν. Αθηνών και Φαρμακευτικής Παν. Πατρών)
Δια Βίου Εκπαίδευση και Κατάρτιση, Ανώτατη Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση (ΑΕΙ)
Typical Age Range
18+
Notes
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. Διαλέξεις για το Πρόγραμμα δια βίου μάθησης ΑΕΙ για την επικαιροποίηση γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) «Οι σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή» - Ενότητα 3: Σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στη διατροφή