Υποβλήθηκε για παρουσίαση στο Πανελλήνιο Συνέδριο ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ «Από το στάβλο στο πιάτο» που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2015 στο πλαίσιο της έκθεσης DETROP
Type
Text (Abstract presentation)
Deliverable Number
D9_PUBL_2
Project Notes
Πράξη: ΘΑΛΗΣ – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-«αξιοποίηση φυσικών αντιοξειδωτικών στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας» Υποέργο: Αξιοποίηση φυσικών αντιοξειδωτικών στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας Δράση 9η: Δημοσιότητα και διάχυση αποτελεσμάτων