Hesperidin and naringin are bioflavonoids known for their antioxidant properties. They are abundant in inexpensive by-products of citrus cultivation such as citrus pulp which often are treated as waste. An experiment was conducted to examine the effects of dietary hesperidin or naringin supplementation on lactating ewes’ milk antioxidant capacity.
Παρουσίαση (προφορική) στο «9th World Congress on Polyphenols Applications: Malta Polyphenols 2015», που διοργανώθηκε στο St. Julian’s, Malta από 3-5 Ιουνίου 2015.
Type
Text (Abstract presentation)
Deliverable Number
D5_PUBL_2
Project Notes
Πράξη: ΘΑΛΗΣ – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-«αξιοποίηση φυσικών αντιοξειδωτικών στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας» Υποέργο: Αξιοποίηση φυσικών αντιοξειδωτικών στην εκτροφή των αγροτικών ζώων για παραγωγή προϊόντων ποιότητας Δράση 5η: Ποιότητα γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων